226.000 kr. er på vej

Y´s Mens Genbrugsbutik i  Østergade har i det forløbne år haft en god omsætning og nu skal overskuddet uddeles, det sker på tirsdag d. 4. dec. Nørre Rangstrup Y´s Mens klubs præsident Jørgen Thorgård fortæller med lidt stolthed i stemmen at der i år uddeles 226.000 kr.  til mange forskellige formål. Traditionen tro er det lokale børne og ungdomsarbejde blandt modtagerne. Af øvrige modtagere kan nævnes Hjartbro Spejdercenter, Mellerup Centeret,  Philipsborg lejren,  Broen Tønder, KFUKs Sociale arbejde, Mushemba Foundation og mange flere.

Uddelingen markeres med en festaften på Unge Hjem i Toftlund d.4. dec. her kommer tidl. leder af Den Blå Oase i Aabenraa, Hanne Kristensen og fortæller. Der plejer at være fuldt hus på denne aften, mon ikke det også bliver tilfældet i år.

Y´s Mens Genbrug blev startet for snart 6 år siden som en afløser for Nørre Rangstrup Y´s Mens klubs Loppemarkeder. De blev afholdt en gang om året gennem mange år. Loppemarkedet var dengang et af de store tilløbs stykker. I dag holder klubben et mindre Loppemarked hvert år I maj måned, hvor loppeting bliver sat til salg. Arbejdsindsatsen og fokus er flyttet til Y´s Men Genbrug.

Driften af Genbrugsbutikken giver et noget større overskud end Loppemarkederne gjorde og derfor har Y´s Mens klubben mere end fordoblet uddelings beløbet. Men det kan kun lade sig gøre fordi Genbrugsbutikken har mødt stor velvilje blandt såvel kunder som givere af genbrugsting.